3ος Διαγωνισμός i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία


Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε την έναρξη και συνέχιση του θεσμού της i-bank καινοτομία και τεχνολογία. Θεωρείται ένας σημαντικός πλέον θεσμός, με σκοπό την υποστήριξη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στο τομέα της τεχνολογίας στην Ελλάδα.


Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη πρωτοποριακών συστημάτων και εφαρμογών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντολογικής διάστασης στο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αλλά και γενικότερα στη προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.



Πέρα όμως από τη μορφή του διαγωνισμού, και τη βράβευση των νικητών, η ΕΤ προσβλέπει στην υλοποίηση των επιλεγμένων προτάσεων. Η υποστήριξη περιλαμβάνει ποικίλες μορφές, όπως η χρηματοδότηση πιλοτικών εφαρμογών, η παροχή συνδρομής στην εύρεση επενδυτών, η δυνατότητα εκπαίδευσης των συντακτών (σε περιπτώσεις φοιτητών) κ.ά.


Οι πρωτότυπες προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο του 3ου αυτού διαγωνισμού θα πρέπει να αφορούν σε μια από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα
  2. Περιβάλλον και τεχνολογία
  3. Πολιτισμός και τεχνολογία.
Αναλυτικές πληροφορίες, διαδικασία και αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορείτε να διαβάσετε εδώ:  3ος Διαγωνισμός i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία

Στα πλαίσια του διαγωνισμού, θα αναδειχθούν τέσσερις ιδέες, οι οποίες θα λάβουν τα ποσά των €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντιστοίχως, κατόπιν αξιολόγησης από καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.