Πως λειτουργεί ο efergy e2 v2.0


Ο βασικός σκοπός των ασύρματων μετρητών ρεύματος είναι να ενημερώνετε ο καταναλωτής για τις ενεργειακές του δαπάνες, αλλά και γνωρίζει πως με κάθε αλλαγή στη χρήση μπορεί να μειώσει το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, απλά και εύκολα. Με τη χρήση του μετρητή της efergy ο καταναλωτής μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά και άμεσα τις ενεργειακές του δαπάνες ως και 20%, αφού έχει τον τρόπο πλέον να γνωρίζει πού και πόση ενέργεια δαπανάει κάθε στιγμή! "


Πως λειτουργεί

Οι ασύρματοι μετρητές ρεύματος της efergy είναι πολύ απλοί στη χρήση και την εγκατάσταση. Ο συνοδευόμενος αισθητήρας ρεύματος κουμπώνει (δεν απαιτείται ηλεκτρολογική εγκατάσταση) γύρω και πάνω από το καλώδιο κύριας παροχής ρεύματος του χώρου (φάση), ο οποίος μέσω του καλωδίου του συνδέετε στον ειδικό συνοδευόμενο πομπό, που τοποθετείτε έξω από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του χώρου. Ο πομπός μεταδίδει ασύρματα τα δεδομένα κατανάλωσης ρεύματος στον ασύρματο μετρητή χειρός, στην οθόνη του οποίου απεικονίζεται η τρέχουσα κατανάλωση ενέργειας του χώρου, ενώ παράλληλα ο χρήστης ενημερώνεται για το εκτιμώμενο κόστος αυτής για τη τρέχουσα ημέρα. Με τον τρόπο αυτό, ο καταναλωτής μπορεί να εκτιμήσει άμεσα το κόστος χρήσης των συσκευών του και να προβεί σε αλλαγές τόσο στο τρόπο όσο και στη χρήση των συσκευών του, με σκοπό τη μείωση του λογαριασμού του ηλεκτρικού.



Εύκολη εγκατάσταση

Ο αισθητήρας κουμπώνει γύρω και πάνω από το καλώδιο τροφοδοσίας του κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα του χώρου (καφέ ή μαύρου χρώματος). Συνδέστε το καλώδιο του με το πομπό στην κατάλληλη θύρα υποδοχής. Πατήστε το κουμπί "σύνδεση" (LINK) στο πίσω μέρος της μονάδας της οθόνη. Το σύμβολο του σήματος λήψης θα αναβοσβήνει μέχρι να πραγματοποιηθεί η σύνδεση με τον πομπό. Όταν το σήμα γίνει σύμβολο σταθερό στην οθόνη σας, τότε η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Κάντε χρήση της οθόνης του μετρητή Elite για να μάθετε άμεσα τη κατανάλωση ενέργειας!

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο κλιπ τυπικής εγκατάστασης του efergy e2 v2.0



Σημείωση: Για την εγκατάσταση του μετρητή efergy e2 σε τριφασικές παροχές θα χρειαστεί να τοποθετήσετε έναν αισθητήρα σε κάθε φάση και να συνδέσετε τα καλώδια αυτών στον ίδιο πομπό, στις αντίστοιχες θύρες επικοινωνίας. Δεν απαιτείται καμία άλλη πρόσθετη συσκευή ή πομπός για τη λειτουργία σε τριφασικές παροχές. Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο για την επιλογή τριφασικού μετρητή.


Λογισμικό διαχείρισης ενέργειας e-Link

Ο μετρητής e2 είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα των ασύρματων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας. To συνοδευόμενο καινοτόμο λογισμικό διαχείρισης ενέργειας e-Link σας βοηθάει να παρακολουθείτε τη χρήση της ενέργειας στον υπολογιστή σας, ενώ παράλληλα να μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση στα ενεργειακά σας δεδομένα ανά ώρα, ημέρα βδομάδα και μήνα! 

Δημιουργείστε ενεργειακές αναφορές κόστους και κατανάλωσης ρεύματος ανά ημέρα ή μήνα, τις οποίες μπορείτε είτε να εκτυπώσετε (μορφή pdf, xls) είτε να τις προωθήσετε με e-mail. Το λογισμικό σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας σεναρίου εξοικονόμησης ενέργειας, επιλέγοντας χαμηλότερο κόστος χρέωσης kWh (διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος) για να ενημερωθείτε για το όφελός σας, ή και για μελλοντική χρήση επιλογής νυχτερινού τιμολογίου. 

Η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να έχουν πλήρη γνώση, ανάλυση και διαχείριση των ενεργειακών τους δαπανών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.