5 τρόποι επαναφόρτισης των gadgets σας!



Η ηλιακή ενέργεια έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν χρήση της σε κάθε τομέα. To επόμενο σημαντικό βήμα της είναι στον κλάδο των gadgets.





1. Τσάντα Juice

H συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα αξεσουάρ για μεταφορά κάθε είδους συσκευής, οπότε αποτελούν ιδανική λύση για ηλιακή χρήση, δηλαδή για την επαναφόρτιση των συσκευών που μεταφέρει. Οι ηλιακοί συλλέκτες βρίσκονται τοποθετημένοι στην εξωτερική επιφάνεια και δίνουν την δυνατότητα φόρτισης μόνο προϊόντα τάσης έως 12V, όπως κινητά τηλέφωνα ή GPS.
2. «Πορτοφόλι» Power


Aκόμη πιο συμπαγές και μικρό σε σχέση με την τσάντα Juice, ιδανικό για επαναφόρτιση οποιασδήποτε συσκευής εν κινήσει, χωράει ακόμη και στην τσέπη σας. Διατίθεται σε 2 μεγέθη- εκδόσεις, των 6,5 watts και των 12 watts.


3. Φωτοβολταϊκό τζάκετ SeV 

Κάτι πιο εντυπωσιακό και στυλάτο ταυτόχρονα, ένα φωτοβολταϊκό τζάκετ που προσδίδει εμφάνιση και πρακτικότητα σε αυτόν που το φοράει, καθώς μέσω αυτού μπορεί να φορτίσει τις φορητές συσκευές του.




4. Τσάντα Solarjo 

Οι γυναίκες απλά θα την λατρέψουν. Μια μίνι τσάντα που προσδίδει στυλ και ταυτόχρονα βοηθάει όσες ξεχνούν να φορτίσουν τις φορητές συσκευές τους πριν φύγουν από το σπίτι.




5. Τσάντα-πορτοφόλι Sun Trap

Άλλη μια λύση γένους θηλυκού. Πόσες φορές αναζητούν κάτι μέσα στην τσάντα τους και δεν το βρίσκουν είτε λόγω έλλειψης φωτός είτε λόγω ακαταστασίας; Τα δεδομένα άλλαξαν χάρη στη τσάντα-πορτοφόλι Sun Trap, η οποία αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια και τη μετατρέπει σε φως τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.




Πηγή: 4green.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.