Η εξελιξη της efergy

Η efergy, ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να γίνει πολυεθνική εταιρία σχεδιασμού & παραγωγής προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τη συγχώνευση των αγγλικών λέξεων "ενεργειακή απόδοση" (=efficient energy), που συνοψίζουν τους στόχους που προσφέρουμε: την ευαισθησία μας για τη χρήση της ενέργειας ώστε να αποφευχθεί η σπατάλη της. Η εταιρία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει ελκυστικά, χαμηλού κόστους προϊόντα παρακολούθησης ενέργειας και λογισμικά προγράμματα διαχείρισης αυτής, που βοηθούν τον καταναλωτή να κατανοήσει τη ποσότητα δαπανούμενης ενέργειας, αλλά και το κόστος αυτής με σκοπό τη μείωσή της και την εξοικονόμηση χρημάτων.





Η efergy ως πολυεθνική κατασκευάστρια εταιρία προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας διαθέτει 6 κεντρικά γραφεία, με βάση την Αγγλία, με πάνω από 30 επίσημους αντιπροσώπους, και πωλήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους συσκευές μας έχουν ήδη αναγνωριστεί και προσκομίσει πολυάριθμες θετικές κριτικές, όπως


 «…το μόνο προϊόν ασύρματης μέτρησης ενέργειας 5 αστέρων για την υψηλή ποιότητα των εμφανιζόμενων πληροφοριών».
Περιοδικό Which?, Αγγλία, Ιανουάριος 2011.

Στο ευρύ, υφιστάμενο πελατολόγιο της efergy συγκαταλέγονται Πολυεθνικές κορυφαίες εταιρίες, Εταιρίες παροχής ενέργειας, εθνικές και δημοτικές κυβερνήσεις, δημόσιοι φορείς, όπως: npower, EDF, endesa, Telefónica, Leroy Merlin, Moeller, Eskom, Telge, maplin. nationalgrid, Red Eléctrica de España, και η κυβέρνηση του Queensland  Αυστραλίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.