Δηλώνει "ευαίσθητη" η Google για τη κλιματική αλλαγή


Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος είναι αρνητής της κλιματικής αλλαγής, την οποία αποκαλεί "απάτη" και "υστερία" και μάλιστα έχει ισχυριστεί ότι αν πράγματι υπήρχε υπερθέρμανση του πλανήτη αυτό θα ήταν καλό για την οικονομία! Οι τιμές συμμετοχής στο γεύμα ήταν από 250$ έως 2.500$.

Είναι το δεύτερο ατόπημα της περιβαλλοντολογικά "ευαίσθητης" Google, η οποία σύμφωνα με την Washington Post, δώρισε τον περασμένο μήνα 50.000$ σε εκδήλωση Ινστιτούτου (Competitive Enterprise Institute), που έχει κάνει αμέτρητες μηνύσεις εναντίον επιστημόνων, που υποστηρίζουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι υπαρκτή και οι συνέπειες για τον πλανήτη μεγάλες. Το Facebook προσέφερε 25.000$ στην ίδια εκδήλωση.

Ακτιβιστές επέκριναν τη Google για την υποστήριξή της στον Inhofe, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια επιτίθεται διαρκώς στους επιστήμονες και προσπαθεί με συνέπεια να μπλοκάρει οποιαδήποτε δράση κατά του φαινομένου.

Εκπρόσωπος της Google, υποστήριξε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο να διοργανώνονται παρόμοιες εκδηλώσεις για υποψήφιους κομμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εταιρεία ενστερνίζεται όλες τις απόψεις του.



Πηγή: news247.gr



Μπορεί η Google να ισχυρίζεται ότι έχει ως στόχο τη "δημιουργία ενός διαδικτύου, που θα σέβεται το περιβάλλον", αλλά μάλλον δεν το σέβεται η ίδια, η οποία οργάνωσε γεύμα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Jim Inhofe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.