Έξυπνους μετρητές εγκαθιστά στα σπίτια των πελατών της η British Gas

Συμφωνία ύψους 600 εκατ. λιρών υπέγραψε με την Landis+Gyr η British Gas για την εγκατάσταση 16 εκατ. έξυπνων μετρητών στα σπίτια των πελατών της.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ως το 2020 οι έξυπνοι μετρητές θα έχουν εγκατασταθεί στα περισσότερα σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την χώρα, σύμφωνα με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Το σχέδιο προβλέπει την αντικατάσταση των υφιστάμενων μετρητών αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας με έξυπνους μετρητές.

Ο Chris Weston, Διευθύνων Σύμβουλος της British Gas τόνισε: «Οι έξυπνοι μετρητές σηματοδοτούν μία νέα εποχή για τους καταναλωτές στον τομέα της ενέργειας, αλλάζοντας δραστικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την κατανάλωση ενέργειας στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. με χαμηλό κόστος

Ο Andreas Umbach, CEO της Landis+Gyr, σημείωσε: «Αυτή η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη του είδους της σε παγκόσμιο επίπεδο και θέτει ένα νέο πρότυπο συνεργασίας. Μας επιτρέπει να επιτύχουμε σημαντικές οικονομίες κλίμακας στην παραγωγή μετρητών, να επεκτείνουμε την δραστηριότητά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και να εδραιώσουμε περαιτέρω την Βρετανία ως παγκόσμιο κέντρο αριστείας στον τομέα της έξυπνης ενέργειας. Αυτά είναι σπουδαία νέα τόσο για τον κλάδο όσο και για τους εργαζομένους μας.»


Πηγή: energypress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.