Γνωρίστε πόσα χρήματα παράγει το φωτοβολταϊκό σας σύστημα

Γνωρίστε πόσα χρήματα παράγει το φωτοβολταϊκό σας σύστημα!


Μια ιδιαίτερα έξυπνη εφαρμογή των ασύρματων μετρητών της efergy, είναι η τοποθέτησή τους σε μονάδες παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

Λόγω της ιδιότητας του ασύρματου δικτύου, με το οποίο δουλεύουν οι μετρητές της efergy, ο χρήστης τοποθετώντας το πομπό με τον αισθητήρα στον ηλεκτρολογικό πίνακα της εγκαταστάτης του φωτοβολταϊκού του, μπορεί να μαθαίνει ανά πάση στιγμή, μέσα από την άνεση του σπιτιού του, πόσα χρήματα κερδίζει καθημερινά, αλλά και σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. 

Επίσης  με τη χρήση του λογισμικού διαχείρισης ενέργειας eLink, έχει τη δυνατότητα να μάθει πόσο αποδοτικό είναι το σύστημά του, αλλά και σε ποιες περιόδους κατά τη διάρκεια του έτους. Με το τρόπο αυτό, γνωρίζει περισσότερα για τη παραγωγή ενέργειας, τα οφέλη αυτής, αλλά επίσης και για να παρατηρήσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού.

Η εγκατάσταση του μετρητή efergy είναι πολύ απλή, εύκολη και ασφαλής, ενώ δε χρειάζεται συνήθως η τοποθέτηση να γίνεται από ηλεκτρολόγο. Αρκεί βέβαια, ο χρήστης να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες σωστής και ασφαλούς εγκατάστασης, όπως αναγράφονται στο συνοδευόμενο βιβλίο οδηγιών.

Είναι μια ιδανική και οικονομική λύση για εκείνους που επιθυμούν να έχουν πλήρη γνώση και έλεγχο των χρημάτων τους, αλλά και να γνωρίζουν για την απόδοση της επένδυσης τους.

Δείτε μια σχετική εφαρμογή σε οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα



Σημείωση:  Για τη σωστή επιλογή των αισθητήρων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ή απλά ελέγξτε το μέγεθος του καλωδίου στον ηλεκτρολογικό πίνακα του φωτοβολταϊκού σας. Συνήθως, το μέγεθος αυτό είναι κάτω από 12mm, οπότε μπορείτε να επιλέξετε το MINI CT αισθητήρα μας. 

Και οι δύο μας τύποι ασύρματων μετρητών ρεύματος, elite και e2, καλύπτουν την ίδια εφαρμογή, με διαφορά ότι με τον e2 να μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ανάλυση και δυνατότητα επεξεργασίας των ενεργειακών δεδομένων στον υπολογιστή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.