Moneysavingexperts.com....Η Μέγα πώληση!


Η ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για καταναλωτές moneysavingexpert.com κατάφερε να πουληθεί έναντι £87 εκατομμυρίων,  ένα ποσό ιδιαίτερα ψηλό για τέτοιου είδους ενημερωτικά site! Δημιουργήθηκε από τον Martin Lewis το Φεβρουάριο του 2003 με το εντυπωσιακό ποσό των μόλις £100, και λόγου της υψηλής ηθικής στάσης και σωστής προσέγγισης των
σχολίων δυσαρεστημένων πελατών (από καταγγελίες και αναφορές προϊόντων), κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ο νούμερο ένα τόπος ενημέρωσης στην Αγγλία, με πάνω από 13 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα! Ο σκοπός της ιστοσελίδας ήταν να ενημερώνεται ο καταναλωτής πως να μειώσει τα έξοδά του, προτείνοντας τη καλύτερη διαθέσιμη προσφορά σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια, τράπεζες, αγορές καταναλωτικών προϊόντων, διάφορες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και ασφάλειες. 

Έχουμε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή τη πορεία της σελίδας, μια και το περασμένο Νοέμβριο είχε αναρτηθεί μια πολύ θετική αναφορά του ασύρματου μετρητή ενέργειας μας elite.
Η  MSE εξαγοράστηκε από την moneysupermarket.com, έναν ιστότοπος που ασχολείται με σύγκριση τιμών προϊόντων. Αυτού του είδους τα site χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από καταναλωτές που ψάχνουν τη καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας προϊόντος πριν από κάθε αγορά, και ιδιαίτερα σήμερα κάτω από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.
Η Moneysavingexpert.com υποστήριξε ότι:
"Ο μέσος καταναλωτής στην Αγγλία μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του το ισοδύναμο μιας αύξησης 25% στο εισόδημά του, απλά με το να είναι συνειδητά ενεργός καταναλωτής και να ερευνά και να επιλέγει τη καλύτερη προσφορά."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας εδώ!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.